fbpx

Politica de retur

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expira în termen de 14 zile de la:
– ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comandă printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrarii unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va trebui sa completeze online formularul de retur de AICI.

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
1. pentru Comenzile achitate cu card bancar -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin emitere de voucher electronic, la alegerea Cumparatorului;
2. pentru Comenzile achitate cu ramburs/iTransfer -> prin virament bancar sau prin emitere de voucher electronic , la alegerea Cumparatorului;

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

Categorii de produse cu conditii speciale de retur
Fashion (imbracaminte) – trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara pete, rupturi si fara a avea etichele indepartate.

In cazul in care aceste produse nu respecta conditia impusa, ne rezervam dreptul de a nu accepta returul si de a trimite coletul inapoi catre client fara a returna valoarea produsului in contul acestuia (dupa ce clientul este informat).

 

Mentiuni : va rugam sa impachetati produsele corespunzator (folosind pungi si/sau cutii) pentru a fi protejate de umiditate / socuri fizice pe perioada livrarii catre atelier. In cazul in care produsele ajung deteriorate ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

Contact

0725089625

contact@suricata.ro

Interval orar

L - V: 9 - 18

Retele de socializare

Facebook

Instragram