Un brand romanesc pornit din pasiune

Am dat nastere unui concept care imbina traditia cu ultimele tendinte in materie de moda

Mock-up tricou suricata
Mock-up tricou astronaut
Am dat nastere unui concept care imbina traditia cu ultimele tendinte in materie de moda

Desi suntem sustinatori ai traditiei, moda a fost intotdeauna una dintre marile noastre pasiuni. Asadar, am reusit sa cream arta din conceptele moderne si sa o brodam pe material pentru a te ajuta sa iti exprimi vizual personalitatea.

Spre deosebire de metodele de printare, broderia este o alternativa durabila care nu se deterioreaza din cauza spalarilor multiple sau ale temperaturilor foarte ridicate ale fierului de calcat.

HANORACE BRODATE UNISEX

hanorac suricata
Tricou Simplu Suricata
TRICOURI BRODATE UNISEX
Toe bag negru
TRAISTE

Suricata isi propune sa lanseze colectii vestimentare care sa readuca la moda broderia.

Desi traim intr-o era modernizata si computerizata, am ales ca elementul distinctiv al brandului nostru sa fie un strop de traditie amestecat cu un strop de pasiune.

Tesaturile fine si precise te trimit cu gandul la momentele nostalgice din copilarie cand bunica tesea cu dragoste fiecare element vestimentar. Astazi, desi folosim masini perfomante pentru a broda elemente grafice perfecte, adaugam aceeasi cantitate de iubire pentru fiecare model in parte.

Calitatea produselor Suricata

Fiecare produs in parte este atent selectionat, brodat si ambalat astfel incat tu sa ai parte de o adevarata experienta atunci cand il despachetezi si il probezi pentru prima data.
Datorita materialelor de inalta calitate si delicate cu pielea ta, purtand produsele noastre te vei simti confortabil si la moda in acelasi timp.

Tricou brodat computerizat
Broderie computerizata tricou
hanorace brodate

Produsele noastre

Fiecare detaliu referitor la materialele folosite si la dimensiunile elementelor vestimentare vor fi afisate in descrierea individuala a produsului.
Pentru orice alta nelamurire ne puteti contacta pe Instagram si pe Facebook.

hanorace brodate
hanorace brodate

Contact

0725089625

contact@suricata.ro

Interval orar

L - V: 9 - 18

Retele de socializare

Facebook

Instragram